Over ons

Patisserie Touché
-Nathalie

Net als de meeste mensen begon Nathalie’s eerste bakervaring in Maasmechelen (Limburg) met een simpele quatre quarts cake die haar vader altijd bakte voor verjaardagen. Het fascinerende proces van simpele ingrediënten die omgetoverd werden tot een heerlijke cake intrigeerde haar al op jonge leeftijd. Observeren leidde later tot actie en al snel maakte ze met datzelfde recept haar eerste muffins.

Ze kwamen prachtig goudbruin uit de oven en de familie genoot ervan. Na enkele tientallen muffins waren ze echter wel verzadigd van deze lekkernijen en vroegen ze om iets nieuws. Er werd volop geëxperimenteerd met verschillende ingrediënten en recepten om zo alle chemische reacties te ontdekken. De patissier in haar was geboren.

Na talloze experimenten later en een diploma Kinesitherapie op zak besloot ze de opleiding Brood-en Banketbakker te volgen. Naast haar passie voor gebak ontdekte ze hier nog een andere liefde die haar naar Mechelen lokte. Na een carrièreswitch van Kinesitherapeut naar Patissier was het haar partner die haar de nodige steun en aanmoediging gaf om het idee van een eigen zaak verder uit te werken en de sprong te wagen.

Het deeg heeft kunnen rijzen, het beslag is opgesteven en met Touché is Nathalie er helemaal klaar voor.