Algemene voorwaarden

  1. Producten en Diensten: Patisserie Touché biedt verse patisserieproducten en aanverwante diensten aan, zoals aangegeven op onze website en in onze winkel.

  2. Bestellingen: Alle bestellingen zijn definitief en kunnen niet worden geannuleerd of geretourneerd vanwege het bederfelijke karakter van onze producten.

  3. Betaling: Betaling voor bestellingen moet voorafgaand aan de levering of ophaling worden voldaan via de beschikbare betaalmethoden.

  4. Levering en Ophaling: Leverings- en ophaaltijden worden verstrekt op basis van beschikbaarheid. Klanten zijn verantwoordelijk voor het zorgen voor een correct afleveradres en tijdige ophaling.

  5. Kwaliteit en Klachten: Klachten met betrekking tot de kwaliteit van onze producten moeten binnen 24 uur na ontvangst worden gemeld.

  6. Intellectueel Eigendom: Alle inhoud op onze website en in onze winkel, inclusief logo’s en afbeeldingen, is ons eigendom en mag niet zonder toestemming worden gebruikt.

  7. Privacy: We respecteren uw privacy en behandelen uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

  8. Wijzigingen in de Voorwaarden: Patisserie Touché behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment bij te werken. Klanten worden op de hoogte gesteld van eventuele wijzigingen.

Door gebruik te maken van onze producten en diensten, stemt u in met deze algemene voorwaarden.